Marraskuu on perheliikunnan teemakuukausi – Liikutaan yhdessä!

14.10.2024 09:29

Ringetteliitto on mukana Suomi - toimintakykyinen maa ja kansa –konseptissa, joka nostaa marraskuussa perheliikunnan valokeilaan! Olympiakomitea julkaisee kuukauden ajan sivuillaan aiheeseen liittyvää tietoa, uutisia ja blogeja. Haastamme myös kaikki tekemään lupauksia perheiden liikkumisen puolesta.  

Hyvinvointia ja osallisuutta perheiden yhteisestä liikkumisesta 

Perheliikunta tuo koko perheen yhteen ja luo mahdollisuuksia yhteisille elämyksille, iästä riippumatta. Yhdessä liikkuminen voi olla mitä vain. Tärkeintä on yhdessäolo ja liikkumisen ilo. 

Yhteinen liikkuminen tukee niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointia ja vahvistaa perhesiteitä. Perheliikunta on myös isompien lasten, vanhempien ja isovanhempien liikuntaa. Jollekin tärkeä perheen jäsen voi olla myös hyvä ystävä. Kaikki yhdessä liikkuminen tekee hyvää ja sopii tämän kuukauden teemaan! 

Perheliikunnan teemaviikko somessa 

Liikkujan polku -verkosto järjestää perheliikunnan teemaviikon heti marraskuun alussa 4.–10.11.2024. Teemaviikon slogan on ”yhdessä liikkuminen antaa mahdollisuuden loistaa”. Tavoite on kannustaa jokaista perheenjäsentä liikkumaan ja loistamaan omilla taidoillaan ja innostumaan liikkumisesta sekä hyvästä seurasta myös keskellä pimenevää syksyä.  Ringetteliitto kannustaa seuroja järjestämään teemaviikolla Perheringettekoulun teemakerran! 

Monet lajit, seurat ja kunnat ovat mukana. Olethan sinäkin! 

  • #LiikkuvaPerhe #LupausSuomelle 
  • #FamiljenIRörelse #LöftetillFinland ja/tai 
  • #LupausSuomelle #FamiliesOnTheMove 
  • #Ringette #MeidänJuttu 

Yhdessä yksinäisyyttä vastaan 

Yhdessä liikkuminen antaa parhaimmillaan jokaiselle mahdollisuuden loistaa ja tuntea kuuluvansa joukkoon! Perheliikunta ei vain vahvista perhesuhteita, vaan myös vähentää yksinäisyyttä. Kun liikumme yhdessä, jaamme hetkiä, jotka lähentävät meitä toisiimme.  

Ei jätetä ketään yksin – liikutaan marraskuussa yhdessä! 

Teemakuukausi toteutetaan yhdessä Liikkuvan perheen ja Liikkujan polku -verkoston perheliikunnan teemaryhmän kanssa. Jaathan viestiä eteenpäin seurassanne. Kampanjan järjestää Liikkujan polku -verkoston perheliikunnan teemaryhmä, jota Olympiakomitea koordinoi.  

Mikäli kaipaat apua tai vinkkejä teemakerran järjestämiseen, ole yhteydessä Tyttiin.  
Tytti Järvinen