Kilpailu: Uudella ilmeellä MM-kisoihin!

21.10.2024 20:12

Suunnittele maajoukkueen pelipaita kotikisoihin!

Ringeten MM-kotikisoihin Lahteen etsitään uutta ilmettä, ja Ringetteliitto käynnistää Suomen maajoukkueen pelipaidan suunnittelukilpailun. Kolme parasta ehdotusta palkitaan MM-kisalipuilla. Voittajat julkistetaan tammikuun 2025 Tie Huipulle -tapahtumassa. 

Suunnittelukilpailu on avoin kaikille, ja jokaisella osallistujalla on mahdollisuus tehdä enintään kolme ehdotusta. Tavoite on löytää kilpailuehdotuksista pelipaita, joka on ennakkoluuloton, ainutlaatuinen ja kiinnostava. Pelipaidan tulee olla selkeä ja idealtaan katsomoon hyvin välittyvä. Esimerkkinä onnistuneesta toteutuksesta toiminee Huuhkajien ja Helmareiden siniristipaita, joka sai kansainvälistäkin huomiota. Tarkoitus ei kuitenkaan ole kopioida muiden toteutuksia.

Kilpailuehdotukset saa toimittaa missä tahansa muodossa, niin tietokoneella suunniteltuna kuin käsin luonnosteltuna. Tärkeämpää on löytää idea, joka parhaimmillaan herättää WOW-tuntemuksen ensinäkemällä. Ringetteliitto vastaa idean viimeistelystä painokuntoon ja varaa mahdollisuuden muunnella ideaa, jos toteutus sitä vaatii.

Ehdotukset tulee olla perillä viimeistään perjantaina 6.12.2024. Ehdotukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen herttaliisa.tuure(at)ringette.fi 

tai kirjeitse:
Suomen Ringetteliitto ry
Valimotie 10
00380 Helsinki

Pelipaidan suunnittelun reunaehdot:

1. Paidat valmistetaan kokonaisuudessaan painattamalla, pl. pelaajien nimi ja mahdolliset tukijoiden logot (ja vastaavat). Nämä kaikki (pl. nimi) pyritään kuitenkin painattamaan, jotta yleisilme säilyy laadukkaana.

2. Pelipaidan pääväri on valkoinen. Sitä voi korostusten (esim. hihoissa, helmoissa, kauluksissa) ohella elävöittää taustatekstuurilla, joka ei vie paidan selkeää yleiskuvaa, mutta syventää sen ilmettä.

3. Pelipaidassa voi käyttää kaikkia Suomen lipun ja Suomen vaakunan värejä, ottaen kuitenkin huomioon kohdan 1 yleisperiaatteen. Sinisen värisävyt voivat noudattaa myös Ringetteliiton graafista ohjeistusta.

4. Ringeten maajoukkuetunnuksena käytetään joko F-kirjainta tai R-kirjainta. Jos R-kirjainta käytetään, tunnuksen tulee olla ns. ”kilpi-logon” muodossa. Tällöin pelipaitaan on lisättävä Finland tai Fin, Suomen maatunnuksena. Jos F-kirjainta käytetään, se on ilman kilpeä. F-kirjaimen yhteydessä voi olla (F)inland tai (F)in, mutta se ei ole pakollista. Näitä ringeten virallisia tunnuksia ei saa muuntaa muodoltaan.

5. Pelihousuja ei sisällytetä kilpailuun, mutta ne ovat väriltään tumman siniset ja niissä käytetään samaa logoa kuin pelipaidassa.

6. Ehdotukseen toivotaan liitettävän nimi ja tiivis kuvaus sen (muotojen, värityksen jne.) ideasta.

Voit halutessasi käyttää alla olevaa tiedostoa apuna. (klikkaamalla kuvaa saat pdf-tiedoston auki). Huom. F-kirjainta voi käyttää paidassa vain ilman kilpeä. 


R-kilpi

F-logo (muunnelma)

Finland -logo