Koulutustarjontaa on paljon tarjolla eri tahojen järjestäminä ja verkossa! Tässä muutamia poimintoja:

Tervetuloa ohjaajaksi – verkkokoulutus on Olympiakomitean tekemä koulutus, joka on tarkoitettu aloitteleville ohjaajille tai seurojen valmentajakerhojen koulutuskäyttöön uusien ohjaajien perehdyttämiseksi tehtävään.  Verkkokoulutus kestää 35 min ja sitä voi katsoa pienissä paloissa.  Koulutus sisältää seuraavat osiot: Perustietoa ohjauksesta, Ohjaamisen suunnittelu, Ohjaaminen, Oma kehittyminen sekä Tukimateriaalia ohjaajalle. Koulutus on maksuton.

Tästä koulutukseen!

Koulutus nyt myös Olympiakomitean Oppimisareenassa!

Vastuullisen valmentajan verkkokurssi. Suomen Ringetteliitto on yhdessä Suomen Olympiakomitean ja muiden lajiliittojen kanssa edistämässä turvallista toimintaympäristöä, jossa urheilu tuottaa iloa ja positiivisia koke­muksia kaikille. Tämän tavoitteen tukemiseksi Suomen Olympiakomitea on yhdessä lajiliittojen, Suomen Valmentajien ja SUEK:n (Suomen urheilun eettinen keskus) kanssa luonut vastuullisen valmentajan verkkokurssin. Verkkokurssin tavoitteena on lisätä urheilutoimijoiden yhteistä tietoisuutta ja ymmärrystä vastuullisesta valmentamisesta sekä fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti turvallisen toimintaympäristön edistämisestä.

Suomen Ringetteliitto haastaa kaikki lajin valmentajat ja ohjaajat suorittamaan verkkokurssin! Kurssiin pääset tästä

Urheilijasta valmentajaksi (URVA) -koulutus on Suomen Valmentajat ry:n koulutus, joka on syntynyt tarpeeseen auttaa uransa lopettaneita urheilijoita kouluttautumaan valmentajiksi. Mikäli olet urheillut lajisi kansallisella tai jopa kansainvälisellä tasolla ja olet kiinnostunut toimimaan urasi jälkeen valmennuksen parissa, sopii URVA-koulutus juuri sinulle.

Lue lisää Suomen Valmentajien sivuilta.

Liikunnan aluejärjestöt, Suomen Valmentajat ry, Olympiakomitea, Urheiluopistot sekä monet muut tahot järjestävät myös valmentajakoulutusta ja seminaareja. Näissä, pureudutaan monipuolisesti yleisvalmennuksen moniin päivän polttaviin aiheisiin kuten fyysinen harjoittelu, taitoharjoittelu, oppiminen, urheiluvammat, ravinto, jne. jotka ovat hyvän urheiluvalmennuksen peruskiviä. Tarjolla on myös täydennyskoulutusta ja hyviä teemakoulutuksia. Suosittelemme lämpimästi ko. koulutuksia niille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan valmentajina.

Tutki monipuolista koulutustarjontaa

Oppimisareena.fi

Liikunnan aluejärjestöt

Suomen Ringettevalmentajat ry

Suomen Valmentajat ry

Olympiakomitea.fi/seuratoiminta

Urheiluopistot